≫ 

Entoni Dejvis ide kod Jokića u Denver posle trejd ludnice?

Nagetsi bi mogli da iskoriste to što prva zvezda Pelikansa želi da promeni sredinu i da oforme najjaču centarsku liniju u ligi

  • 7

Pravi NBA zemljotres izazvao je zahtev Entonija Dejvisa za trejdom i odbijanje da produži ugovor sa Nju Orleans Pelikansima, a mediji već spekulišu kakve su mogućnosti i koji bi potencijalni trejd mogao da se izvede.

Jedna od kombinacija koju ozbiljno razmatraju jeste i ujedinjenje Entonija Dejvisa i Nikole Jokića u Denveru i potencijalni trejd između Nagetsa i Pelikansa.

Sport Ilustrejtid piše da u tom potencijalnom trejdu nekoliko igrača Denver dobija Entonija Dejvisa i Džrua Holideja, a Pelikansi Gerija Herisa, Monte Morisa, Majkla Portera Džuniora i Pola Milsapa, kao i pika prve runde drafta za 2023. godinu.

Navijači Denvera na Tviteru su oduševljeni ovom potencijalnom razmenom igrača, jer bi u tom slučaju imali najdominantniju centarsku liniju u ligi.

Ipak, mnogi veruju da su Los Anđeles Lejkersi glavni favoriti za trejd Dejvisa, jer bi se ujedinio sa Lebronom Džejmsom, te bi tim iz "grada Anđela" mogao da bude nova sredina za "Obrvu".

Ipak, Lejkersi bi morali da se "otvore" za Dejvisa, pa bi dobili Kajla Kuzmu, Džoša Harta, Kentavijusa Kaldvela-Poupa, Ražona Ronda i Majkl Bizli, kao i pik prve runde drafta za 2020. godinu.

U kombinaciji su i Filadelfija Siksersi, Los Anđelčes Klipersi i Boston Seltiksi, ali videćemo šta će na kraju doneti trejd koji bi mogao da promeni snage timova pred bitke za plej-of i titulu.

VIDEO: Mačvan o Nikoli Jokiću i šansama da Srbija bude kompletna na Svetskom prvenstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vv

    29. januar 2019 | 10:29

    Jokic 20+ asistencija sa Dejvisom.. Bruuuuh

  • Košarkaš

    29. januar 2019 | 09:14

    AD ne moze do leta da ode u Boston zbog nekog finansijskog pravila!

  • Grobar

    29. januar 2019 | 14:04

    Glup potez Denvera bi bio jer su videli pre dok je Nurkic bio tu da je Jokic samo za centra i da se ne snalazi na 4!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA