≫ 

Apel Danilovića za navijače koji bi trebalo da ispoštuju i Delije i Grobari!

Predsednik KSS se nada da će Kup Radivoja Koraća biti održan u fer i sportskoj atmosferi

  • 3

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, izjavio je da predstojeći Kup Radivoja Koraća ima veliki značaj za srpsku košarku, apelovao na navijače da sportski bodre svoje klubove i da najbolji pobedi.

- Ovaj već tradicionalni turnir je od velikog značaja za klubove i srpsku košarku. Ovo je jedinstveno takmičenje u kojem mali klubovi mogu da se bore za trofej, o čemu svedoči plasman Žitišta, kluba iz regionalnog takmičenja na ovogodišnji završni turnir - rekao je Danilović na žrebu u beogradskom hotelu Hajat.

Danilović je istakao da želi da skrene pažnju i apeluje na sve kada je bezbednost u pitanju.

- Voleo bih da skrenem pažnju, što se tiče bezbednosti svih, pogotovo dece. Pre dve godine se desio nemio dogajaj gde je povređen naš član.

- Sreća u nesreći je što se nije desila gora stvar. Molim medije da ističu bitnu stvar oko obezbeđenja i bezbednosti svih ljudi u hali. Apelujem na navijače da sportski bodre svoje klubove, da to bude jedan prelep sportski događaj i neka najbolji pobedi - poručio je legendarni as.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, čiji grad će 15. put biti domaćin, a peti zaredom poželeo je svima dobrodošlicu.

- Imamo dobru organizaciju, atmosferu, sportski ambijent. Koristim priliku da svima poželim dobrodišlicu u carski grad na Nišavi, da pružite najbolje partije, da svi uživamo, da iz Niša ponesete najbolje utiske i da nam se ponovo vratite - poručio je Bulatović.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 14. do 17. februara u niškoj hali Čair, a određeni su i parovi četvrtfinala i poznato je da Zvezda i Partizan ne mogu da se susretnu pre finala.

VIDEO: Od delirijuma do tuge i očaja: Ovako su navijači Partizana ispratili kraj utakmice sa Ritasom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA