≫ 

Jokić mora na Ol-star! NBA analitičari saglasni da Srbin ide u Šarlot, a mesta ima i za jednog Crnogorca

Starteri su paklena, petorka, ni rezerve ne zaostaju

  • 1

Kejsi Stern, Seku Smit i Majk Fratelo su za zvanični sajt NBA lige procenjivali ko će biti rezerve na ovogodišnjem Ol-star vikendu u Šarlotu.

Kao što je odranije poznato, starteri su Stef Kari, Džejms Harden, Lebron Džejms, Kevin Durent i Pol Džordž. Kada je reč o rezervama, njih trojica najviše šansi daju Nikoli Jokiću, Entoniju Dejvisu, Rudiju Goberu, Dejmijenu Lilardu i Raselu Vestbruku.

Oko ostalih je bilo nedoumica, ali su se njih petorica izdvojila i ušla u krug najboljih igrača NBA lige. Svaki od trojice analitičara ima i nekog od favorita koji ima manje šanse da se nađe na ol-staru. Smit podržava i Tobajasa Herisa iz LA Klipersa, Fratelo Donovana Mičela iz Jute, a u priči su i Klej Tompson i Lamarkus Oldridž.

Kada je reč o Istoku starteri su Kemba Voker, Kajri Irving, Janis Adetokumbo, Kavaj Lenard i Džoel Embid. Trojac iz emisije Game time smatra da bi rezerva trebalo da bude i Nikola Vučević.

- Vučević je igrao na nivou da zasluži ol-star. Evoluirao je, ima uticaja na tim, ali on će biti na nišanu i kada dođe do trejdova. Ne znamo kako će se završiti trejd period, ali će on biti na meti do poslednjeg dana - smatra Smit.

Inače, kada je reč o Nikoli Jokiću, on nije dobio dovoljno glasova da bude starter, ali igra svoju najbolju sezonu u NBA ligi, a njegov tim je u vrhu Zapada. Ispred Denver Nagetsa su jedino Golden Stejt Voriorsi, a Jokić je i u noći između srede i četvrtka upisao novi tripl-dabl (20 p, 13 sk, 10 as) u pobedi nad Nju Orleans Pelikansima.

Takođe i ekipa TNT-a, na čijim će kanalima biti objavljen konačan spisak učesnika Ol-stara, ističe da je Jokić siguran učesnik.

VIDEO - Jokić: Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA