≫ 

Devojka mi je zaplakala, a braća su vrištala: Jokić ispričao kako je dočekao vest da ide na Ol star (VIDEO)

Centar Denvera je prvi srpski igrač posle 15 godina koji će nastupiti na Ol staru, treći u istoriji

  • 25

Odluka trenera iz NBA lige dovela je asa Denvera Nikolu Jokićai među 14 igrača, koji će nastupati za zapadnu konferenciju na Ol star meču u Šarlotu (17. februar).

Srbija će ponovo imati predstavnika na NBA Ol star meču! Jokić je postao treći srpski košarkaš učesnik Ol-star meča. Prethodno su to bili Vlade Divac 2001. i Peđa Stojaković 2002, 2003. i 2004. godine.

On je to prihvatio najnormalnije, sa flegmatičnim osmehom, ali njegova porodica nije. Devojka je zaplakala, a braća su vrištala od sreće, a Nikola je rekao "Šta vam je"

Tako je bar on to rekao,dok na snimku Denvera se vidi da srećni aplaudiraju.

Centar Denvera svoju ekipu predvodi ove sezone u proseku sa 20,1 poena, 10,4 skoka, 7,7 asistencija, 1,4 ukradene lopte i 0,7 blokada. Uz sve to Nagetsi su drugi na Zapadu sa 35 pobeda i 15 poraza.

VIDEO: Ova devojčica je poželela da Deda Mraz ubaci Jokića u Ol star tim. Da li je i ona plakala od sreće?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    1. februar 2019 | 10:58

    Divac i Stojaković mnogo dali za reprezentaciju! Nadam se i molim Jokića da i on usreći ovaj naš napaćeni narod i zaigra na SP 2019,pa da se istinski ponosimo sa njim. Ovako,pratim njegove dobre partije ali ostaje gorčina..

  • Vodolijax

    1. februar 2019 | 10:12

    A kad dobije poziv da igra za Srbiju onda isto plaču ,ali od tuge jer bi mogao da se povredi pa neće moći da mlati pare.

  • Sasa

    1. februar 2019 | 11:07

    Nikola je dobar igrac i svaka mu cast.Samo je postao cist Amer pre ce igrati za njihovu reprezentaciju nego za Srbiju.Tuzno Nikola stide te se preci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA