≫ 

Gober emotivno razvaljen zbog "ol-stara", plakala mu i majka: Centar Jute cmizdrio pred novinarima jer ga neće biti na smotri najboljih (VIDEO)

Teško je Francuz primio izostavljanje sa smotre najboljih igrača lige

  • 1

Uz Luku Dončića, Francuz Rudi Gober je još jedan gubitnik glasanja za "ol-star" utakmicu, pošto se ni on nije našao u "rosteru" za tradicionalni duel igrača koji predstavljaju krem NBA lige.

Francuzu se nije ispunio san da prvi put zaigra na meču "svih zvezda", što ga je toliko deprimiralo da je zaplako pred novinarima pre treninga Jute.

Tema je bila previše bolna za njega, dotukao ga je poziv iz rodne Francuske, od majke...

Zvala me je i plakala. Bilo mi je teško, ali tako je, kako je - "procedio" je igrač koji je pre dve godine sa Džezerima potpisao maksimalan ugovor vredan 100 miliona dolara za pet sezona i tako postao najplaćeniji francuski sportista u istoriji.

Gober je prošle sezone proglašen za najboljeg defanzivca lige, u aktuelnoj ima respektabilne brojke, lider je u nekoliko statističkih kategorija, međutim, prema mišljenju navijača, medija, trenera - ima boljih.

Pošto su pitanja novinara bila strogo vezana za njegovo izostavljanje za "ol-star", nije izdržao, u jednom momentu prestao je da priča i briznuo u plač.

- Izvinite... - jedva je uspeo da izusti, prekrivajući rukom lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš

    2. februar 2019 | 13:12

    Zameni se sa Jokićem i onako njega baš briga za all star

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA