≫ 

Trinkijeri: Moramo da zaboravimo Evrokup i počnemo opet da kopamo!

Trener crno-belih zadovoljan timskom pobedom

  • 14

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu, 83:59, na gostovanju  u dvorani Dražen Petrović u okviru 18. kola ABA lige.

Posle meča koji je prelomljen u trećoj deonici serijom poena Partizana, trener crno-belih Andrea Trinkijeri je istakao da su centri odlučili susret.

- Najvažnija stvar za moju ekipu posle Evrokupa i onog završetka je da se vratimo na teren i da zaboravimo. Da počnemo opet da kopamo. Imali smo dobar start utakmice, onda smo od petog do 15. minuta bili loši u odbrani. Zapravo, mislim da smo bili loši u odbrani tokom celog prvog poluvremena. U drugom smo našli balans, gađali smo centre koji su bili efikasni, ali ovo je bila baš timska pobeda - rekao je Trinkijeri i dodao:

- Cibona je znala biti bolja. Imam veliko poštovanje prema treneru Veliću i ovom klubu. Cibona i Partizan su istorija evropske košarke i to niko nikada neće moći da promeni. Ova dvorana za mene nije kao i svaka druga dvorana -  rekao je Trinkijeri.

VIDEO: Trinkijeri brutalno iskren posle eliminacije Partizana iz Evrokupa

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. februar 2019 | 20:37

    Ти си већ ископао "златну коку" па је черупаш. Још само кад би објаснили одакле им паре кад су плакали да су у тешкој финансијској ситуацији?

  • Car

    2. februar 2019 | 21:03

    Ti si vec pokazao svoju velicinu kao trener,do skoro Partizan nije mogao ni Krku da dobije,a sada nikome nije svejedno kad igra protiv Partizana.Samo jako,pa sta god da bude.Valjda ce doci neka bolja vremena koja zasluzujemo!

  • Šuki

    3. februar 2019 | 09:26

    Vraćaj novac od poreza jer ovi nemaju druge pare nemaju dužni 15000000 e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA