≫ 

Unikaha pred Zvezdu odigrala "ludu" utakmicu sa Realom, pobedila trojkom u poslednjoj sekundi produžetka! (VIDEO)

Andalužani slave Fernandeza

  • 2

Košarkaši Unikahe i Reala odigrali su jedan od najuzbudljivijih duela ove sezone u Španiji, završen u produžetku trijumfom domaćeg tima trojkom u poslednjoj sekundi - 103:102.

Junak utakmice bio je Haime Fernandez, definitivno je ovo bilo njegovo veče, upisao je 27 poena i trojku u poslednjoj sekundi produžetka za pobedu i delirijum tribina u "Hoze Maria Martin Karpena" Areni.

Samo 3.8 sekundi imali su igrači domaćeg tima da izvedu poslednju akciju na utakmici, malo vremena je bilo da se organizuje smisleniji napad, pa je brzi šut bio jedina opcija. Lopta je odmah upućena Fernandezu, ovaj na prvom koraku pobegao Tejloru, podigao se na šut i pogodio za tri.

Nije bilo više vremena, pa je Unikaha stigla do veoma važne pobede u šampionatu, ujedno usporila Real u poteri za liderom Barselonom.

Inače, ispustili su Andalužani trijumf još u regularnom delu, imali su vođstvo do samog finiša, međutim Ajonovi poeni u poslednjim trenucima uveli su meč u dodatnih pet minuta na 95:95.

Srpski košarkaš Dragan Milosavljević postigao je devet poena za pobednički tim.

Kod Reala, briljirao je Rudi Fernandez sa 25 poena, Kampaco je dodao 17...

Unikaha u utorak gostuje Zvezdi u šestom kolu top 8 faze Evrokupa, u meču koji nema rezultatski značaj zbog plasmana Španaca i eliminacije crveno-belh još u prethodnoj rundi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neks

    4. februar 2019 | 11:57

    Doci ce prazni ovo je bila sansa za zvezdu

  • Бане

    4. februar 2019 | 02:10

    Можда је време да му заиграју Давидовац и Кешељ ... е мој тренеру...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA