≫ 

Janisov šut iz totalnog košmara: Da li je ovo najgori pokušaj za tri poena ikada? (VIDEO)

Grke će morati da poradi na ovom segmentu igre

  • 0

Milvoki Baksi prošetali su se kroz Bruklin, potvrdili dominaciju na istoku, pa će se brzo zaboraviti komičan potez prve zvezde tima i kandidata za MVP prizanje Janisa Adetokumba.

Nije šut za tri poena jača strana igre grčkog supermena, to nije nikakva tajna, videlo se to i u povoju meča kada je pokušao da kazni Netse sa distance, međutim ispalo je vrlo neprijatno po Janisa.

Iako poptuno neometan prilikom šuta, loptu nije ni dobacio do koša, barem pola metra je bio "kratak" što je izazvalo urnebesnu reakciju klupe Bruklina.

Naljutilo je to janisa, pa je u nastavku sa 30 poena, 15 skokova i 9 asistencija, radeći ono što najbolje zna, izdominirao u trijumfu Baksa.

Partizan je već ispao, Alba je osigurala prvo mesto u Grupi, pa je i sada favorit sa kvotom 1,35 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Alba – Partizan.

Unikaha već zna da će u četvrtfinalu na Albu, Crvena zvezda posle četiri poraza želi da se pobedom oprosti od Evrokupa – vredna je kvote 2,15. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Crvena zvezda – Unikaha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA