≫ 

Boban Marjanović trejdovan u Filadelfiju!

Bomba u Los Anđelesu

  • 8

Srpski košarkaš Boban Marjanović trejdovan je iz Los Anđeles Klipersa u Filadelfija Seventisikserse, javlja Adrijan Vojnarovski.

Klipersi i Filadelfija su dogovorili razmenu po tri igrača, pa će uz Marjanovića u "grad bratske ljubavi" otići i Tobajas Heris i Majk Skot. U suprotnom smeru će Lendri Šamet, Majk Muskala, Vilson Čendler i po dva pika prve i druge runde drafta do 2021. godine.

Klipersi su izgleda odlučili da kroz draft ponovo grade tim pošto su trejdovali igrača koji ih je ove sezone u jednom trenutku vodio i do prvog mesta Zapada (Heris), ali i srpskog centra koji bi redovno (kada dobije minute) imao dabl-dabl.

Marjanoviću će Filadelfija biti četvrti tim u NBA posle sezone u San Antonio Sparsima, Detroit Pistonsima i Los Anđeles Klipersima. U Seventisiksersima će igrati uz jednog od najboljih centara lige Džoela Embida koji je baš u noći između utorka i srede postigao 37 poena u porazu od Toronto Reptorsa.

Zbog toga je pitanje hoće li Marjanović uopšte biti u planovima Siksersa i koliko. Do sada je bio tu kao podrška, prvo Timu Dankanu, pa potom Andreu Dramondu i sada Montrezlu Herelu i Marćinu Gortatu.

VIDEO - Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA