≫ 

Durent pobesneo posle pitanja o trejdu, isprozivao novinare, pa napustio konferenciju: Ko si ti da moram da pričam sa tobom?! (VIDEO)

Kevin Durent ne veruje novinarima

  • 2

Durent je na pres konferenciji posle okršaja sa San Antonio Sparsima komentarisao meč u kom su njegovi Golden Stejt Voriorsi pobedili 141:102. Više pažnje je privukao deo konferencije kada se razgovor prebacio na njegov skorašnji odnos prema medijima.

Upitan zbog čega nije pričao sa novinarima neko vreme Durent je odgovorio kontra pitanjem.

- Zašto vas to briga? Nije mi se pričalo poslednjih nekoliko dana - rekao je Durent.

Da li je to imalo veze sa pričama o njegovom mogućem odlasku iz Golden Stejta?

- Ne, to su razgovori koje vi vodite. Ne mislim o tom tipu stvari, to je vaš posao - kratko je rekao igrač Voriorsa.

Na konstataciju da su priče o njegovom odlasku glasnije ove godine krilo Ratnika kaže da su nepotrebne.

- Imate ovde tipa Itana Šrausa koji daje svoje mišljenje o stvarima i to izgleda kao da sam ja rekao. I samo šeta ovde, ne priča ni sa kim, samo kruži i radi neku anketu i onda napiše tako nešto. I sada vi prebacujete meni zašto neću da pričam sa vama.

Nemam ništa sa Niksima, ne znam ko je trejdovao Porzingisa. Pokušavam da igram košarku. Svakog dana me pitate tome što ću biti slobodan agent, o saigračima i trenerima, navijače o tome i sad kad neću da pričam problem je u meni? Odrastite. Da, vi, odrastite.

Dolazim tu stalno, pokušavam da u svakom napadu budem najbolji što mogu, u čemu je problem, šta vam to radim? - objasnio je košarkaš i onda se obratio lično jednom novinaru.

- Pa? Ko si ti? Zašto moram da pričam sa tobom?! Hoće li to da mi pomogne da bolje radim svoj posao? Neće. Nije mi se pričalo - dodao je Durent.

- Ne verujem nikome od vas. Svaki put kad nešto kažem to bude izvrnuto i izbačeno u gomili različitih konteksta, a onda kad ne kažem ništa, to je problem. Samo hoću da igram košarku, da idem u salu i da idem kući, je li to problem? - kazao je Kevin i posle pitanja kako igra i kako igra tim u poslednje vreme besno odgovorio - Završio sam! Znate da vas to ne zanima!

VIDEO - Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA