≫ 

Klipersi odlučili da otpuste Teodosića!

Srpski plejmejker završio je epizodu u Los Anđelesu

  • 24

Poslednjeg dana za trejd igrača Los Anđeles Klipersi odlučili su da otpuste srpskog plejmejkera Miloša Teodosića, kako prenose Eurohoops i Yahoo.

Teodosić ove sezone nije ni igrao mnogo i više je vremena proveo na klupi ili na tribinama umesto na parketu, pa je razlaz bio jedino logično rešenje.

Za Teodosića je bilo zainteresovano nekoliko NBA klubova, pre svih Čikago i Orlando, ali ozbiljnijih priča o trejdu nije bilo, i on će najverovatnije karijeru nastaviti u Evropi.

Najveće interesovanje za Teodosića pokazao je Efes, o čemu se nedavno i pisalo. Stidljivo su se pominjali i Fenerbahče, CSKA i Panatinaikos.

O njegovom mogućem dolasku u Zvezdu pričao je nedavno i Nebojša Čović, koji je rekao da ga drži za reč ako dobije otkaz u Klipersima.

Teodosiću je ovo bila druga sezona u NBA ligi. Za ovu sezonu je imao ugovor vredan 6,3 miliona evra, a Klipersi će morati da mu isplate ceo ugovor. Ove sezone je igrao na svega 15 mečeva i za to vreme je prosečno bio na parketu 10 minuta i za to vreme je postizao 3.2 poena i 2.1 asistenciju.

Prethodna sezona bila mu je mnogo bolja, i tada je na 45 utakmica prosečno igrao po 25 minuta i postizao 9.5 poena i 4.6 asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA