≫ 

Bobi "zapalio" Filadelfiju! Ovacije za Srbina zbunile američke komentatore (VIDEO)

Marjanović je već postao hit među navijačima Seventisiksersa

  • 5

Boban Marjanović je bio jedan od čak petorice novih igrača koji je stigao u Filadelfiju u nedavnom trejdu, pored Herisa, Skota, Simonsa i Enisa - i definitivno je prvi kandidat da postane novi miljenik navijača.

Srpski centar imao je prijem iz snova po ulasku u igru pošto je zamenio Embida u prvoj čevrtini meča sa Denverom, pozdravljen je ovacijama navijača, što je zbunilo američke komentatore.

- Da li je ovo reakcija na Bobana? - iznenađena je bila novinarka euforijom koja se podigla zbog našeg košarkaša.

- Da, mislim da jeste - stigao je odgovor njenog sagovornika.

Nije prošlo mnogo, a usledio je novi talas uzbuđenja u "Vels Fargo Centru" - Boban je nakon školski odrađenog "pik end rola" sa Batlerom, postigao prve poene za Seventisikserse.

Pogledajte i poslušajte reakciju navijača na ulazak Marjanovića u igru i na prve poene.

Bobi je meč završio sa 15 minuta u igri i četiri poena što je sasvim dobar početak u novoj sredini, a sve je lakše uz njegovog vernog prijatelja Tobajasa Herisa sa kojim se dobro zabavljao i pre meča.

Crvena zvezda je dobila osam od poslednjih devet sudara sa Mornarom, sada je dvojka vredna 1,35. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Mornar – Crvena zvezda

VIDEO: Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MR

    9. februar 2019 | 09:56

    Misko Raznatovic je toliko vikao i navijao da je zbunio i publiku i komentatore ,američke naravno. Dokle više, da li ovaj čovek ume da stane pa ne biramo mi u Srbiji gde će da igra neko od njegovih pulena i koliko ce da bude plaćen...Kao prvo Bobi nije za NBA i to je svima jasno pa i piscu bajki...

  • Pera

    9. februar 2019 | 11:49

    Bobi može da "zapali" da navijaju za njega iz sve snage jedino zaposlene u Beobasketu na čelu sa velikim, najvecim u univerzumu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA