≫ 

Odvratno ponašanje predsednika Budućnosti! Teške optužbe na račun Bokana, izvisio za Sekulića, sad krenuo po Bjelicu!

Prvi čovek ABA šampiona u potrazi za pojačanjima ne bira način da završi posao

  • 9

Poraz od Partizana ogolio je mnoge slabosti ABA šampiona Budućnosti, pa uprava Podgoričana ozbiljno preispituje mogućnosti koje se nude na tržištu, ali trenutno nailazi na zatvorena vrata, čak i na osude pojedinih agenata zbog načina na koji pristupa pregovorima. 

Budućnost je navodno kontaktirala iskusnog Blagotu Sekulića (36), pojedini crnogorski mediji su preneli da je posao gotov, međutim iz agencije koja zastupa košarkaša, kao i od njega samog, stigao je oštar demanti.

Agent David Karo Funes se putem tvitera oglasio povodom prelaska Sekulića u redove Budućnosti i nije štedeo prvog čoveka kluba Dragana Bokana.

- Ispred agencije koja zastupa Blagotu Sekulića, zahtevam da predsednik Budućnosti prekine da sramoti svoj klub i navijače tako što zove noću igrače pokušavajući da na podmukao način završi transfer sa agencijom koju on preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno - poručio je Funes, očigledno vrlo ljut zbog načina na koji Bokan pokušava da reši situaciju u potrazi za igračima.

Tokom dana se i Blagota Sekulić  u izjavi za medije u Crnoj Gori oglasio sa demantijem prelaska u matični klub.

Goruća pozicija za koju Budućnost traži opciju je "bekap" centar, pošto je očigledno da je Bitadzeu neophodna iskusnija podrška u reketu, a nakon što je propao posao za Sekulića, u igri je Milko Bjelica, piše Sportando.

Prema pisanju tog košarkaškog sajta, bivši igrač Zvezde, koji od starta sezone nastupa za japanski tim Tojota Alvark, dobio je ponudu od Podgoričana, međutim poslednju reč imaće njegov sadašnji tim sa kojim je pod ugovorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg

    12. februar 2019 | 17:14

    Najrealnija je opcija cedo vitkovac. Za ovu Buducnost sigurno bi bio pojacanje

  • Delija Pljevlja

    12. februar 2019 | 19:57

    Zvezdo,zgazi ih sve

  • Maskota

    12. februar 2019 | 18:32

    Tako sve novopeceni crnogorci rade. Preko noci oce sve. Ali su se ispalili. TITULA IDE U BG!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA