Bobi skače i bez skoka: Marjanović izludeo rivale i osvojio nove navijače za samo 10 minuta na parketu! (VIDEO)

  • 2

Košarkaši Filadelfije poraženi su od Bostona sa 109:112, a Boban Marjanović dobio je 10 i po minuta igre.

Naš košarkaš je imao četiri poena uz 1-1 iz igre i 2-2 sa linije penala, tome je dodao šest skokova i asistenciju, a najefikasniji saigrač bio mu je Embid sa 23 poena i 14 skokova.

Sa druge strane, Hejvord je vodio do pobede Seltikse ubacivši 26 poena, Horford je dodao 23, a Tejtum 20 uz 10 skokova.

Zabavio je Bobi publiku skokom bez skoka, kada je samo uhvatio loptu ispod obruča dok su se Seltiksi čudili, a posebno valja pohvaliti partiju Hejvorda, momka koji se vraća na pravi put posle užasne povrede.

Kada je bilo najvažnije, pogodio je šest trojki i jedna je bila ključna za preokret, posle čega Fila nije uspela da se vrati. Primetno je bilo i da Nemcu Danijelu Tajsu ne prija dominacija Bobija u skoku, pa je požurio da mu se revanšira, u čemu baš i nije uspeo, što možete pogledati na video snimku.

U pobedi Orlanda nad Pelikanima, uobičajeno je Nikola Vučević bio najbolji sa 25 poena i 17 skokova, Furnije ga je pratio s 22 poena, a Voriorsi nisu doveli pobedu u pitanje nad Jutom uz 28 poena Durenta.

Sparsi su izdržali dramu protiv Memfisa i slavili sa pola koša razlike, iako su imali +10 na startu poslednje deonice.

NBA, rezultati

Atlanta - Lejkersi 117:113

Memfis - Sparsi 107:108

Pelikans - Orlando 88:118

Filadelfija - Boston 109:112

Golden Stejt - Juta 115:108

VIDEO - Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MR

    13. februar 2019 | 08:23

    Čim je ušao u halu Miško Raznatovic je izludeo kompletnu publiku, ovacije na sve strane... Pulen je samo gromada, maskota koja ima visinu, sve ostalo je ispod proseka...Ove tekstove bi trebao da svakodnevno objavljuje u američkoj štampi, ali to tamo košta, možda i neko poveruje u neverovatne sposobnosti pulena...Srećom twitter je besplatan pa tu golica maštu navijačkog puka u Srbiji,a i puk zna da čim neko od pulena je na izlaznim vratima eto ga u Zvezdi ili Partizanu i ponovo srcem igra za reprezentaciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA