Trener Zvezde pred Kup spušta pritisak: Neizvesno je, svi imaju šansu!

Posle priča da su najveći favoriti za osvajanje trofeja, Milan Tomić pokušava da skine pritisak sa leđa svojih igrača

  • 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ističe da očekuje neizvestno takmičenje u Kupu Radivoja Koraća u Nišu i da svi imaju šansu za trofej.

PUNO JE DOBRIH EKIPA

- Očekuje nas vrlo neizvesno takmičenje, draž Kupa da što svako ima šansu i želju da ga osvoji. Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu i da igramo dobru košarku u Nišu.

- Puno je dobrih ekipa, Mega, Dinamik i FMP, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan, Novi Pazar je već i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije, a branilac trofeja Partizan je u dobrom trenutku nakon pobede nad Budućnosti - rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da bi voleo da može da računa na sve igrače, ali zbog pravila broja o strancima to nije slučaj, pa u timu nisu poslednje pojačanje Kej-Si Rivers, Majkl Odžo i Muhamed Faje.

Po kladionicama Crvena zvezda i Partizan su najveći favoriti za osvajanje Kupa Koraća Foto; Marko Jovanović, Marko Todorović

NAVIJAČI ZVEZDE DA POMOGNU

- Znam da u Nišu i regionu ima puno navijača Crvene zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku u utakmici sa Dinamikom, koji je naš prvi rival u završnici Kupa".

Kapiten Branko Lazić razmišlja isto kao Tomić, samo o prvom meču protiv Dinamika.

- Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, ali i za svaku sledeću ako do nje dođe. Skoncentrisani smo samo na nasu igru i tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu. Idemo utakmicu po utakmicu, a Dinamik je najvažniji - rekao je oporavljeni Lazić.

Utakmica Crvena zvezda - Dinamik igra se u petak od 19.30 u niškoj dvorani Čair.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA