FMP ubedljivo slavio protiv Svetog Đorđa! (VIDEO)

ABA ligaš nije dozvolio rivalu ni najmanju šansu da se razigra

  • 0

Košarkaši FMP Železnika prvi su polufinalistai Kupa Radivoja Koraća, pošto su u četvrtfinalnom susretu ubedljivo savladali ekipu Sveti Đorđe iz Žitišta, rezultatom 112:58.

Uvodni minuti meča protekli su uz dosta grešaka i promašenih šuteva na obe strane, a posle treće trojke vojvođanskog tima u 5. minutu bilo je 11:8 za ekipu Sveti Đorđe, koja je parirala ekipi iz Železnika tokom cele prve četvrtine završene rezultatom 23:23. Tim iz Žitišta je u prvoj četvrtini pogodio čak sedam trojki, od čega je četiri postigao Tomić.

ABA ligaš je pojačao ritam na početku druge deonice, pa je u 14. minutu poveo 31:25. Razigrao se mladi prvotimac „pantera“ Đorđević, pa je FMP posle serije 15:0 podigao prednost na 42:26 u 17. minutu. Na kraju druge četvrtine Beograđani su imali velikih 54:34, pa je praktično pitanje polufinaliste već bilo rešeno.

I u trećoj četvrtini bila je evidentna razlika u kvalitetu u korist FMP, iako su se momci iz Žitišta hrabro borili. U 25. minutu bilo je 70:34, a pred poslednji odmor 83:43. Beograđani su u poslednjoj deonici nastavili sa uvećavaju prednost do konačnih 112:58.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA