Dončić birao trojicu košarkaša iz Evrolige koji mogu odmah u NBA

"Slovenac", Grk i Španac su bili Dončićev izbor

  • 2

Košarkaš Dalas Maveriksa i tinejdžer koji je preko noći osvojio Sjedinjene Države, Luka Dončić birao je trojicu igrača sa koji imaju kapacitet da budu NBA starteri iz čitave Evrolige.

- Serhio Ljulj... rekao bih i Entoni Rendolf i Nik Kalates - rekao je Dončić.

On je svoje "pikove" otkrio na konferenciji pred Rajzing stars na ol-staru u Šarlotu. Slovenac je tri godine igrao Evroligu pre nego što je otišao u NBA, a do kraja treće godine postao je MVP sezone i finala, jer je Ljulj povredom na početku sezone otvorio mnogo više prostora za neverovatnog Dončića.

Luka je Kalatesa upamtio iz plejofa Evrolige kada su u okršaju Reala i Panatinaikosa on i Kalates igrali odlično. Kalates i Rendolf su već i imali NBA iskustva, a Ljulj do sada nije zaigrao u najjačoj ligi na svetu.

VIDEO - Luka Dončić MVP Fajnal fora Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    15. februar 2019 | 18:43

    Nik Kalates.... hahahhahhahahah... grohotom se smijem:)).. Trenirao sam kosarku, igrao, poznajem je ali ovo je sramotna izjava. Ne znam kakav splet okolnosti treba da se dogodi da taj lik uopste zivi od kosarke i to zivi dobro, a on bi njega u NBA! I to ga je stavio medju 3 imena iz Evrope. Svasta!

  • Marko bg

    15. februar 2019 | 22:02

    Zato si se samo bavio i druga srpska ti je limit,ocito ne razumes igru pa se zato i cudis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA