≫ 

U drugom poluvremenu smo pali, možda i zbog publike: Pot objasnio zašto je Partizan prošao u finale (VIDEO)

Nije bilo tajni između Pantera i Grobara, ali će Partizan moći da odbrani Žućkovu levicu

  • 1

Košarkaš FMP Železnika Stefan Pot kaže da je njegov tim poražen u polufinalu Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća zbog pada koncentracije u drugom poluvremenu utakmice. Partizan je prošao u finale Kupa pobedom 83:71 u prvom polufinalnom meču dana.

- Prvo poluvreme smo kontrolisali skok, zbog toga smo i bili u egalu i donosili bolja rešenja, da bi u drugom poluvremenu malo izgubili koncentraciju, da li zbog publike ili nečeg drugog ne znam. Borili smo se uglavnom svih 40 minuta i zbog toga bih čestitao mojim saigračima, a ekipi Partizana na pobedi - rekao je Pot novinarima posle meča.

- To je duel timova iz ABA lige i tu nema iznenađenja, ko god da dobije zasluženo je po mom mišljenju. I mi i oni imamo kvalitetan tim iako su na papiru bolji. Mogli smo danas da pobedimo, ali nismo. Okrećemo se novoj utakmici u ABA ligi i čekamo Olimpiju - dodaje igrač FMP.

Iako FMP opisuje kao ekipu za razvoj mlađih igrača, uveren je da mogu da se nose sa svima, ali je možda mladost Pantera uz publiku na strani crno-belih bila prednost Partizana u ovom polufinalnom meču.

- Svi mi volimo da igramo kad ima publike, nije nas nešto skrenula sa puta, ali eto bili su tu na strani Partizana, a mi nismo uspeli u nekim momentima da se iskontrolišemo - zaključio je Pot.

Drugi polufinalni meč igraju od 21 sat Crvena zvezda i Mega Bemaks.

VIDEO - Košarkaš Partizana udario licem o parket i krvav napustio halu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Usata mala zvezdai

    16. februar 2019 | 20:43

    Zbog publike...pa ovih dana limenke pisale kako je Nis njihov grad 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA