≫ 

Završnica za infarkt, Zvezda je osvajač mini kupa, Partizan imao šut za pobedu!

Fantastičan uvod u borbu za Žućkovu levicu

  • 4

Mladi košarkaši Crvene zvezde osvojili su Beobasket mini kup pobedom nad večitim rivalom Partizanom u finalu takmičenja 73:72.

Dve ekipe su tako napravile najbolji mogući uvod u finale Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća koje počinje od 17 sati u niškom Čairu sa istim protivnicima.

Zvezda i Partizan su bili egal u prvoj četvrtini, druga i treća su protekle u dominaciji Zvezde, što u odbrani, što u napadu. Tako su došli i do 22 poena prednosti, ali je Partizan furioznom četvrtom četvrtinom uspeo da se vrati u igru.

Ilija Milijašević je trojkom primakao Partizan na poen zaostatka pred sam kraj, ali u poslednjem napadu na meču nije iskoristio loše napade Zvezde i to kaznio pogotkom za pobedu.

Upravo je Milijašević sa 38 poena i devet skokova (14/35 iz igre) bio najefikasniji u obe ekipe, dok je kod pobednika Vladimir Pavlović ubacio 26 poena uz šest skokova i osam asistencija.

VIDEO - Potez utakmice Ognjena Dobrića na asistenciju Reglanda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA