≫ 

Timski duh, naša energija i borba, zajedništvo kod nas je neverovatno: Veličković o "receptu" kako se osvaja Kup

Košarkaš Partizana veruje - zajedništvo je ključ

  • 9

Košarkaši Partizana osvojili su prvi trofej ove sezone, pa Žućkova levica ostaje u njihovim vitrinama i ove godine, nakon pobede nad Crvenom zvezdom 76:74. Krilni centar Partiznaa Novica Veličković rekao je da

- Mislim, jako bitan trofej, timski duh i naša energija i borba. Nismo pali ni posle praznih minuta gde je Zvezda povela. Čestitao bih im na fer borbi, sad ćemo da proslavimo i nastavljamo dalje - rekao je Veličković za Arenu sport posle neverovatno uzbudljive završnice finala Kupa u kom je sve odlučeno u poslednjim sekundama meča.

- Moraš da očekuješ kad su ovakve završnice, par igrača je preuzelo odgovornost, čestitam na tome. Zajedništvo koje vlada kod nas u ekipi je neverovatno - istakao je Veličković.

Pobedonosne poene za Partizan obezbedio je Džok Lendejl nakon faula Bilija Berona pod košem na sekund do kraja utakmice. Australijanac je pogodio oba slobodna bacanja, crveno-beli nisu stigli da pogode za preostalo vreme i Partizan je odbranio pehar osvojen prošle godine.

VIDEO - Volim ovakve utakmice i naboj, ima 40 minuta i zdravo!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    17. februar 2019 | 19:24

    Kapetane dobro cuvaj pehar. Cuo sam da je u Nisu Simeunovic.

  • bravooooooooooooooo

    17. februar 2019 | 19:55

    Kapa dole momci..tako se razbija drzavni projekat tako se spasava srpska cast i kosarka..dosta nam je laznog sampiona koji nas sramoti po svijetu..cestiteka za srce koje ste imali..to je nas partizan pomos postenih srba...

  • Звезд🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. februar 2019 | 19:46

    А нарочито суђење...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA