≫ 

U Zvezdi su besni zbog ovog momenta: Crveno-beli tvrde da je Renfro napravio faul pre ključne trojke Partizana (VIDEO)

Ovaj momenat je prelomio meč!

U taboru Crvene zvezde kivni su na suđenje u finišu meča sa Partizanom u finalu Kupa Radivoja Koraća, pre svega zbog jednog momenta.

Samo 40-ak sekundi pre kraja, Zvezda je imala vođstvo od 72:71, kada je Renfro pogodio trojku koja je prelomila meč.

Tada je Amerikanac ušao u duel sa Filipom Čovićem, kog je poslao na parket, a onda je imao otvoren prostor za šut, što nije propustio.

Diskutabilan je bio momenat koji se nije mogao videti iz više uglova, samo tokom direktnog prenosa, u kom su arbitri procenili da se Renfro ipak nije dovoljno služio rukama kako bi se dosudio prekršaj.

Posle  toga, Zvezda je ipak imala produžetak u džepu, ali je Beron napravio faul i poslao Lendejla na liniju penala, što je presudilo.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u snimku u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari

    17. februar 2019 | 20:06

    A faul Jaramazu u odbrani iako je bio ukopan pod kosem, a nesviranje igranja nogom pa umjesto +11 za Partizan serija za Zvezdu, a faul Dobricu iako je Renfro metar od njega, a prestup Cirbesa kod drugog bacanja Dobrica. Dokle vise Covic da soli svima pamet.

  • Enky

    17. februar 2019 | 20:11

    Ovo je faul u napadu samo za one koji nemaju pojma u košarci,bitne su noge igrača u odbranu i mora sa obe biti na parketu dobro pogledajte noge i sve će biti jasno.

  • 1992.

    17. februar 2019 | 22:49

    Ja mislim da je bio penal za zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA