Krađa, Zvezdi oteta šansa da osvoji Kup: Ovako izgleda izveštaj zvaničnog sajta crveno-belih

Buran je bio i izveštaj crveno-belih

  • 40

KK Crvena zvezda ostao je bez Kupa Radivoja Koraća porazom od Partizana u finalu, a posle meča, prvi čovek kluba Nebojša Čović osuo je paljbu po sudijama.

Pravdu su delili Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Obrknežević, bili su na tapetu predsednika crveno-belih, a nisu ih štedeli ni na zvaničnom sajtu kluba.

- Košarkaši Crvene zvezde mts nisu uspeli da osvoje Kup Radivoja Koraća. U finalu je pobedio Partizan poenima Džoka Lendejla sa linije penala. Takvoj situaciji prethodile su veoma ’’interesantne’’ odluke sudijske trojke koja je krojila sudbinu utakmici - navodi se na sajtu kluba.

- Nažalost, crveno-beli su ostali bez šanse za drugi trofej u sezoni. Ne svojom voljom, nažalost ne i voljom protivnika, već voljom ’’tri igrača’’ koji nisu upisali nijedan poen. Njihov učinak je ipak odlučio pobednika - navode crveno-beli, a ceo izveštaj možete pogledati ovde.

 

Zvezdi sada preostaje da se fokusira na ABA ligu, koja donosi najveći rezultatski i sportski stimulans - prvo mesto vodi u Evroligu, a prošle godine je ono ispušteno u finalu protiv Budućnosti. Čini se da će ove godine borba biti prilično interesantna i izjednačena, u konkurenciji Zvezde, Partizana, Budućnosti i Cedevite...

Filip Čović objasnio treneru šta ne valja u poslednjem napadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muta

    17. februar 2019 | 22:24

    Za poraz je kriv Dule Vujošević jeli tako čoviću.

  • Teta Vesna...

    17. februar 2019 | 22:30

    ...Trankijeri je majstor 😍😘😍😘

  • CZNK

    17. februar 2019 | 21:54

    Faul je bio ali to se nikad ne svira! Cijela loza je bila glodarska mreža to dovoljno govori....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA