Dočekali smo Teodosića na aerodromu u Beogradu: Sutra pričamo! (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić sleteo je u Beograd oko 22.30

  • 7

Miloš Teodosić od sedmog februara nije igrač Klipersa i postao je slobodan u izboru sredine. Klipersi su se oslobodili njegovog ugovora i počele su spekulacije gde će Teo nastaviti karijeru i da li se vraća u Evropu.

Teško je reći gde je sve krenulo naopako po srpskog plejmejkera u Los Anđelesu, koji je za godinu i po dana od dolaska u Kaliforniju odigrao 60 utakmica i prosečno imao osam poena, četiri asistencije i 2,4 skoka.

Posle porođaja supruge Jelisavete, Miloš se u nedelju uveče vratio u Beograd jer ga od ponedeljka očekuju pripreme sa selekcijom Srbije za dve utakmice kvalifikacija za Mundobasket.

Miloš Teodosić na beogradskom aerodromu Foto: Telegraf

Reporter Telegrafa dočekao je Teodosića na aredodromu, ali naš kapiten nije bio raspoložen za priču, s obziorom na dugačak put iz Amerike, a i zbog okupljanja reperzentacije u ponedeljak.

Na pitanje da kaže nešto o svom novom angažmanu Teodosić je ljubazno rekao da će pričati sutra.

Podsetimo, Teodosić je prošle sezoone igrao nešto više od dvadeset minuta po meču, ali je u nekoliko navrata bio i povređen, a plantarna fascija ga je od novembra 2017. godine odvojila od terena na 22 meča. Prošlog proleća doživeo je još jednu povredu posle čega je retko bio i u protokolu utakmica Klipersa.

Foto: Guliver/Abbie Parr/Getty Images

Sada je potpuno zdrav, oporavljen i može da bira šta će da uradi, a kako informacije kažu u ponedeljak dolazi u Beograd gde će početi pregovore sa klubovima koji su zainteresovani, pre svih Anadolu Efes

Međutim, ne mora da znači da će potpisati za nekog, jer, dosta toga je u igri. Pred Milošem su sada tri puta i svaki je dobar na svoj način, a na njemu je a izabere. Važna činjenica je da je nedavno postao otac baš u Los Anđelesu, što može da utiče na dalje odluke.

(M. Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    18. februar 2019 | 00:08

    E, moj Teodosicu, najvaznije ti je bilo da sto pre ozenis glumicu...

  • Djole

    18. februar 2019 | 09:36

    Navijac sam Partizana. Mislim da je mogao da potpise samo do kraja sezone za Zvezdu. Ako je mogao Pavlovic moze i on. Realno nece i to je to. Niko ne ocekuje da potpise ugovor na 3 godine. Odigraj 3 meeeca i posle idi u Fener, Cska nebitno. Ali ocigleeno nije on taj tip i cao

  • Milan

    18. februar 2019 | 07:45

    Uzeo si milione.i ako vec toliko volis Zvezde mogao si odigrati dva tri meseca i za neku cifru za humanitarne svrhe.veliko razocarenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA