≫ 

Teodosić rešio sve dileme oko nastavka karijere: Ni Zvezda, ni EFES, ovo je moja odluka za ovu sezonu! (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije poručio je će posle reprezentativnih utakmica završiti sezonu

  • 45

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odlučio je da ove sezone ne potpisuje za drugi klub, nakon što je dobio otkaz u Klipersima.

Iako su se pominjali Zvezda, Efes i još neki klubovi, Teodosić je odlučio da napravi pauzu posle neuspešne sezone u NBA ligi i da do kraja sezone odigra samo preostale dve utakmice za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket.

- Prvi put da sam dobio otkaz u nekoj ekipi. Nije ti lako kada razmišljaš s te strane, ali nekako sam i to proželjkivao, jer su se i Klipersi mučili sa mnom, a i ja s njima. Nisam hteo da budem negde trejdovan, gde ne bih igrao ili bih igrao malo, tako da sam s te strane zadovoljan - rekao je Teodosić, a nakon toga je otkrio i kakav mu je plan za nastavak sezone, jer se pominjalo i da ga je kontaktirala Zvezda, a imao je i veoma dobru ponudu EFES-a.

- Odigraću još ove dve utakmice za reprezentaciju i to bilo to, odlučio sam da ove sezone ne igram nigde više - poručio je Teodosić, a celu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra u četvrtak protiv Estonije na gostovanju od 19.00, dok u nedelju od 16.00 u Pioniru dočekuju Izrael u poslednjem kolu kvalifikacija za Mundobasket.

Orlovima je potrebna jedna pobeda u poslednje dve utakmice da i matematički obezbede plasman na Svetsko prvenstvo, koje je na programu u Kini od 31. avgusta do 15. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    18. februar 2019 | 14:11

    Ocigledno ces od sada igrati u kafanama. Steta, toliko price o ljubavi prema Zvezdi i na kraju prazna prica. Ljubav prema C.Zvezdi je nesto najjace i najcistije sto pokrece i vodi coveka !!!

  • Delija

    18. februar 2019 | 13:20

    E moj Teo,jedno pricas drugo radis...nema veze,hvala ti za sve sto si uradio za repreze taciju,a Zvezdi neces vise nikad biti potreban...

  • Shone

    18. februar 2019 | 13:38

    Jok, igraće za propalu Zvezdu 😂 čime se ljudi zanose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA