≫ 

Nenad Krstić dao argument Zvezdašima: Bio je faul Berona, ali to se nikad ne sudi! (VIDEO)

Bivši kapiten crno-belih smatra da su sudije morale da puste da finale Kupa Radivoja Koraća bude odlučeno u produžetku

  • 57

Legendarni srpski košarkaš Nenad Krstić, bivši kapiten reprezentacije i Partizana, prokomentarisao je finale Kupa Radivoja Koraća i faul koji je Bili Beron napravio na Džoku Lendejlu u poslednjoj sekundi utakmice.

On je rekao da sa igračke strane nikada ne bi svirao takav faul, iako je on postojao, jer se tako nešto ne svira u košarci.

- Lično mislim da se to ne svira. Ja sam imao sličnu situaciju u finalu plej-ofa Turske, to mi je faktički bila pretposlednja utakmica u karijeri. Slična je bila situacija, meni se sudio faul dve sekunde pre kraja, a onda se na meni nije svirao faul uz zvuk sirene. Tako da i dalje razmišljam tako nešto.

- Trebalo je pustiti to u produžetak da se reši. Opet razmišljam, finale je, veliki ulog... Jeste bio faul, ali opet s druge strane to se ne sudi. Igrački gledano, ne tendenciozno. Drago mi je da je Partizan pobedio, ali ja tako razmišljam - poručio je Nenad Krstić.

Pogledajte njegovu izjavu, koja će navijačima Zvezde dati argument u raspravama posle odbijanja da crveno-beli ne izađu na postolje, dok Grobari u ovom slučaju neće moći da se pozovu na svog nekadašnjeg kapitena.

VIDEO: Pogledajte i sami poslednji sekund i faul Berona nad Lendejlom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    19. februar 2019 | 15:14

    Rešile sudije sve da sude osim (ne)spornog duela Renfroa i Čovića. Vrlo je prosto. U tom duelu nečega je bilo. Ako je faul u napadu, trebalo ga je svirati. Ako je floping Čovića, gepekovani Jovčiću, trebalo je da sviraš. Tehnička Čovića, slobodno bacanje, eventualno izjednačenje, ali KLJUČNA STVAR, NEMA TROJKE RENFROA. I ko zna šta bi bilo do kraja... Ovako, tendenciozno i pristrasno, ne sviram ništa što je u korist Zvezde... Šta je sa namernom nad Dobrićem? Šta je sa "72 faula" Renfroa i Pejdža pri preuzimanju, nad Cirbesom. Svaki, ali svaki put loptu nisu ni videli, već su se kačilli na njega, samo da ne bude koš i faul. Šta je sa prevođenjem Renfroa i nakon 9s se svira faul, a on nije prešao pola. Šta je sa udaranjem po licu Ristića, a sudija ne sudi ništa, čeka 3s, praktično ih krade i Zvezdi uzima loptu na prevođenju. Šta je sa trojkom Perperoglua, koju bez provere snimka priznaju kao dvojku...

  • Šok

    19. februar 2019 | 13:29

    Krle brate moj i nesporazum sa grcima se rešava dijalogom a ne stolicom pa ti poteže stolicu!?

  • Chapo

    19. februar 2019 | 13:31

    Situacija je to te mere čista da je samo pitanje zašto je preinačena nesportska u običan faul, Beron nije imao nameru da zaustavi loptu već čoveka, po novim pravilima nesportska faul čist kao suza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA