≫ 

Gledamo u pasulj ko može da igra za Srbiju! Sale ogorčen posle poraza od Estonije, čekaju se 2 važna igrača za meč odluke! (VIDEO)

Nada se Sale najboljem

  • 47

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević bio je razočaran posle poraza od Estonije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Mundobasket.

Orlovi su pali posle drame sa pola koša razlike, pa će protiv Izraela juriti vizu za Mundobasket, u nedelju od 16 časova.

- Oseća se poraz, izgarali smo, košarka je igra automatizma, uvek pameti, nekad i sreće. Imali smo izgubljene lopte koje nisu smele da se dogode. Morali smo da guramo na niski post loptu, Raduljica je prerano ušao u problem sa faulovima. Bilo je i brzih šuteva gde smo mislili da će vredeti pet poena. Dobra pop igra Estonaca, brzi su i atletski spremni momci, vertikalnošću su dobijali - rekao je Đorđević, uz jedan detalj koji se nije dobro ispratio posle pripreme i skautinga.

Foto: A. Nalbantjan

- Ofanzivnih skokova im je bilo 13, štetu su nam naneli oni u prvom poluvremenu. To je bio ključ i to nam je na tabli stajalo dva dana. Jako tvrda utakmica, rekao bih prljava fizički, ali znali smo šta nas čeka. Mladi su, hrabri, igraju dugo u istom sastavu, a mi svaki put gledamo u pasulj, ko može, ko je povređen, kome dozvoljava klub... To nas uvek vraća unazad. Meč sa Izraelom je najbitniji, dešavalo se u prošlosti da meč odlučuje za Svetsko.

Poručio je Đorđević da je košarka nekada igra sreće, tako je bilo na kraju protiv nas.

- Znamo šta nam je činiti, čeka nas tvrd meč, Izrael se diže, imaju kvalitetne igrače, treba da se smirimo, da analiziramo meč i da vidimo ko će se pridružiti od evroligaša koji su igrali mečeve danas. Micić se povredio protiv Fenera, ima otok, ne znamo da li će ga pustiti. Jović je povređen, Lučić i Milutinov bi trebalo da se pridruže.

Srbija može na Svetsko prvenstvo čak i u slučaju poraza - ovo je računica.

Saša Đorđević: Nadam se da Teo nije previše slavio rođenje ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. februar 2019 | 21:09

    Podnesi ostavku i ne trazi alibi!

  • Roki

    21. februar 2019 | 21:00

    Prijatelju o cemu ti pricas,ovo je bre Estonija lose si vodio utakmicu ove bi i Mega pobedila covece.

  • Cure

    21. februar 2019 | 21:16

    Stalno bre kukas doklee visee ee od Estonije Austrije gubimo bruka i sramotaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA