Znamo šta nam je činiti sa Izraelom: Selektor Đorđević optimista pred meč odluke!

Orlovi su pojačani dolaskom Milutinova, Vase Micića i Vladimira Lučića

  • 14

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 16 sati, posle poraza od Estonije, igra odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kinu sa Izraelom.

Ono što je svakako dobro, u odnosu na tim koji je igrao u Estoniji Saša Đorđević će moći protiv Izraela da računa na Nikolu Milutinova i Vladimira Lučića, koji su se pridružili nacionalnom timu. U Beogradu je i Vasilije Micić, ali je njegov nastup neizvestan zbog povrede.

- Znamo šta nam je činiti. Sa Izraelom nas čeka najbitnija utakmica, kao i pre nekoliko godina kada je odlučivao meč poslednjeg kola protiv njih u Beogradu za plasman na EP. Sigurno nas čeka tvrd meč. Oni se dižu kao reprezentacija, imaju izuzetno kvalitetne igrače. Treba da se smirimo, analiziramo njihovu igru najbolje što možemo, ali pre svega moramo da se fokusiramo na našu igru i principe na kojima od početka insistiramo - rekao je Đorđević.

Da podsetimo, meč između Srbije i Izraela na programu je u nedelju od 16 časova, u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ulaznice za odlučujući meč "Orlova" mogu se kupiti po ceni od 500 dinara.

 

VIDEO: Kapiten Miloš Teodosić najavio pohod na pobedu i plasman na Mundobasket

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskusan delija

    23. februar 2019 | 13:27

    Spasi Srbiju podnesi ostavku.

  • Dis

    23. februar 2019 | 13:38

    Ja mislim da je krajnje vreme da podneses ostavku,ne zato sto si slab trener nego zato sto si se smucio igracima i nemas vise autoritet nad njima .

  • Ivan

    23. februar 2019 | 17:48

    Uzas! Videlo se u NS nisi dorastao kao trener. Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA