Bosanska zver pojela Bobija u reketu, Portland tukao Filadelfiju! (VIDEO)

Nurkić protiv Srbina opdavdao nadimak

  • 2

Košarkaši Portland Trejlblejzersa pobedili su Filadelfija Seventisikserse 130:115 u slabijoj partiji Bobana Marjanovića.

Srpski centar je ubacio samo četiri poena za 19 minuta na parketu u dresu Siksersa, ali je imao još pet skokova i jednu asistenciju.

Upravo tu u reketu je dominirao Jusuf Nurkić koji je za Portland ubacio 24 poena, uhvatio još deset lopti i podelio četiri asistencije.

Čak sedmorica igrača Blejzersa su bila dvocifrena, a najbliži je Nurkiću bio Dejmijen Lilard sa 17 poena. U Filadelfiji je najbolji bio Ben Simons sa 29 poena, dok je još 20 dodao Tobajas Heris.

Portland je vodio tokom prve, Filadelfija tokom većeg dela druge četvrtine ali ni jedni ni drugi nisu mogli da naprave do poluvremena osetnu prednost.

Blejzersi su posle 24 minuta vodili 59:56, da bi u nastavku Nurkić pogodio za dva, pa Mekolum trojku i Portland se odmakao na +8.

Moris Harkles je zakucavanjem doneo Blejzersima dvocifrenu prednost 72:62 posle samo četiri minuta igre u trećoj deonici i od tog trenutka je prednost rasla, da bi pre kraja treće bila i svih 20 razlike.

Džej Džej Redik se ispromašivao, pa je i to bio jedan od razloga što Filadelfija nije imala mnogo čemu da se nada bez Džoela Embida u reketu pored raspoloženog Simonsa.

Portland je sa skorom 35-23 četvrti na Zapadu, dok je Filadelfija sa 38-21 četvrta na Istoku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    24. februar 2019 | 06:10

    E ovde se vidi zasto bobi nije igrao i nece igrati. Ubio ga covek. Bobi igra samo pick and roll. Nurkic ga nosi na ledjima.

  • Pong

    24. februar 2019 | 08:12

    Ajmo u stilu kmecavaca... I jednog dana da zavrsis karijeru u voljenom klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA