≫ 

Sokolovi posle muke sa Letoncima raširili krila: Crna goro, budi ponosna, pokazaćemo se na SP! (VIDEO)

Veliko slavlje Crnogoraca posle meča sa Letonijom

  • 10

Košarkaši Crne Gore uspeli su posle dramatične utakmice sa Letonijom uspeli da se domognu Svetskog prvenstva u Kini, prvog u košarkaškoj istoriji, iako su poraženi od Letonije sa 80:74.

Posle meča koji će svi u Crnoj Gori dugo pamtiti, reprezentativac te zemlje Bojan Dubljević nije mogao da sakrije emocije.

- Zaista ne znam šta da kažem posle uspeha koji smo ostvarili. Hvala navijačima koji su nas nosili u duelu koji je ostao iza nas, kao i navijačima koji su nas nosili u svim utakmicama koje smo igrali na domaćem parketu, koji su bili uz nas i kada smo igrali u gostima. Hvala svima koji su verovali u nas. U ovom trenutku se osećam kao najponosnija osoba na svetu. Znam da je daleko, ali se nadam da će navijači Crne Gore naći načina da budu uz nas i na Svetskom prvenstvu u Kini. Uveren sam da ova generacija ima šta da pokaže, da ima šta da kaže i na Mundobasketu - naglasio je Dubljević i nastavio:

- Svi smo bili svesni da će utakmice sa Ukrajinom i Letonijom biti pakleno teške. Bili smo lišeni pomoći Nikole Ivanovića, igrali smo sa samo jednim plejom. Obe utakmice smo otvorili loše, ali ono što je najvažnije jeste da smo ih završili onako kako treba. Ovo što smo mi uradili protiv Letonije i Ukrajine mogu samo selekcije koje imaju pozitivnu energiju, koje imaju karakter. Budi ponosna, Crna Goro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    26. februar 2019 | 12:05

    Sramota za kosarku!! Crno(milo)gorci se samo izvlace i jako mi je krivo sto su se plasirali

  • SrbskiBek

    26. februar 2019 | 12:12

    Bolje da se zovu ...kokoske !! Sokolovi lete visoko..!!!

  • CG

    26. februar 2019 | 15:55

    Svaka cast, istorijski uspjeh !!!. Nadam se da se nece brukati tamo. Bicu srecan ako mi prodjemo grupu a Srbija uzme zlato. Usi cu da Vam cupam po plazi, ako ne tresnete Amere u finalu 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA