≫ 

Jokić posle nove nevolje s faulovima: Neću da pričam o suđenju, nismo potcenili Pelikanse bez Dejvisa (VIDEO)

Neugodan poraz pred tri teže utakmice

  • 0

Srpski centar Nikola Jokić rekao je posle poraza od Nju Orleans Pelikansa 120:112, da su njegovi Denver Nagetsi izgubili iz njemu nepoznatog razloga, s obzirom na to da su imali i 19 poena prednosti u jednom trenutku.

- Igrali smo dobru odbranu i imali smo prednost i onda smo se samo opustili, kao da smo prestali. A oni su to iskoristili protiv nas. Imali smo i mnogo izgubljenih lopti, to je glavni problem. U većini situacija imali i dobre šuteve - rekao je Jokić posle utakmice.

On je drugi put zaredom ušao u problem sa faulovima, pošto je na devet minuta pre kraja treće četvrtine već imao četiri penala, pa je odigrao tek 22 minuta na parketu. Da sve po Nagetse bude još gore, Pelikansi nisu imali u rosteru svog najboljeg igrača, Entonija Dejvisa.

- Mislim da je mi je četvrti faul bio najmekši na utakmici. Da li je suđenje bilo fer? Ne mogu da odgovorim na to pitanje - dodaje Jokić, čiju ekipu čekaju tri teške utakmice, San Antonio, Los Anđeles Lejkersi i Golden Stejt Voriorsi.

Odgovorio je na pitanje da li je Denver malo potcenio ekipu Nju Orleansa.

- Nismo, zato što ni prošli put nisu imali Entonija Dejvisa kad smo igrali pa smo ih jedva pobedili. Imali su mnogo poena u reketu i ofanzivnih skokova - objašnjava Nikola. Njegov tim

VIDEO: Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA