Bajernu nedovoljna Dangubićeva serija, Makabi bolji od "srpskog" Bajerna

Dangubić prekasno "proradio"

  • 0

Košarkaši Bajerna iz Minhena poraženi su od Makabija iz Tel Aviva u Nemačkoj 77:70 u meču 25. kola Evrolige. Tim Dejana Radonjića uspeo da je da parira Makabiju do poluvremena mada su Izraelci uglavnom bili u minimalnoj prednosti koju su imali i posle 20 minuta igre - 33:31.

Od poluvremena kola kreću nizbrdo za nemački tim. Prvo je Stefan Jović faulirao Skotija Vilbekina na šutu za tri poena, da bi odmah zatim trojku pogodio i Džoni O'Brajant, a Makabi otišao na plus osam.

Posle slobodnih bacanja Dibartolomea gosti su imali i deset poena prednosti koju su sačuvali do kraja treće deonice. U četvrtoj je u dresu Bajerna nakratko šuterski "poludeo" Nemanja Dangubić.

Derik Vilijams je sa slobodnih bacanja pokrenuo seriju Bajerna, a Dangbuić ju je pretvorio u svoju sa sedam uzastopnih poena (9:0) i Bajern je prišao na 64:59.

Međutim, do kraja meča Tarik Blek i Džeremi Pargo na tri i po minuta do kraja pogađaju bitne šuteve kojima Makabi ponovo pravi razliku od osam poena što će se ispostaviti dovoljnim da do kraja sačuvaju prednost i pobedu svom timu.

Najefikasniji su kod pobednika bili Vilbekin sa 19 i Blek sa 14 poena, a dvocifreni učinak su imali i Pargo i Majkl Rol. U Bajernu se istakao Derik Vilijams sa 17 poena i Danilo Bartel sa 16. Jović je ubacio devet poena uz pet asistencija, Dangubić je imao devet poena i dva skoka, a Vladimir Lučić po dva poena i skoka.

U prethodnim mečevima u toku dana Panatinaikos je pobedio Darušafaku 91:67, a Žalgiris je bio bolji od Gran Kanarije 98:64.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA