≫ 

Lilard "sipao" do 51, ali uzalud, Oklahoma ima paklen tandem! (VIDEO) (FOTO)

Sjajan meč viđen u Portlandu, Baksi na pogon Adetokumba izdominirali protiv Pejsersa

  • 0

Samo dve utakmice odigrane su u noći četvrtka na petak u NBA ligi, uz sjajne partije udarnih zvezda Portlanda, Oklahome i Milvokija.

Zahuktava se finiš regularnog dela sezone, glavni aduti se ne štede, a sjajan meč viđen je u Portlandu gde je Oklahoma u krajnje napetoj završnici, tek posle produžetka, savladala domaći sastav rezultatom 129:121.

Po običaju, Tander su "vukli" Rasel Vestbruk i Pol Džordž, prvi sa 37, drugi sa 32 poena, što je bilo dovoljno da se poništi neverovatna partija Demijena Lilarda sa druge strane garnirana sa 51 poenom!

Briljirao je šuter Portlanda, pratio ga je Mekalum sa 25 poena, međutim ekipu je definitivno "ukanalio" Jusuf Nurkić sa dve tehničke greške, i isključenjem zbog udaranja Rasela Vestbruka i Pola Džordža.

Rasela je sapleo s leđa, a u samoj završnici, kada se meč "lomio", glavom je udario i Džordža i ostavio saigrače na cedilu pred produžetak.

Aminu je umesto Nurkića izveo oba penala za egal 113:113, ali u dodatnih pet minuta nije bilo spasa Portlandu od udara sjajnog Vesbruka i Džordža koji su vezaim poenima krunisali sjajne partije.

Rasel se inače istakao i pre meča, poznat je po svojoj ekstravaganciji, a ovog puta je na meč došao u jakni koja se često viđa kod aktera Naskar šampionata.

Janis Adetokumbo je dominirao u pobedi najboljeg tima lige Milvokija u derbiju Istoka protiv Indijane, 117:98.

Grčki "fizikalac" bio je superioran sa 29 poena, imao je i 12 skokova i 5 asistencija, ali i nekoliko efektnih poteza pored nemoćne odbrane Pejsersa.

I drugi "ol-star" iz redova Baksa Kris Midlton bio je na visini zadataka, sa 27 poena uz šut za tri 4/7 bio je najveća podrška prve zvezde tima, dok su kod gostiju Tarner sa 22 i bogdanović sa 17 bili bolji od ostalih.

Milvoki sa učinkom 49-16 suvereno drži lidersku poziciju na istoku i čitavoj ligi.

Foto: Tanjug/Ap

VIDEO: Našao je malog migranta na ulici i od njega napravio NBA zvezdu

Duel titana u NBA ligi u noći između petka i subote, možda i utakmica koja će odlučiti o prvom mestu na Zapadu! Golden Stejt na Jokićev Denver. Kvota na Karija i ekipu je 1,50, a ako verujete u Nikolu, dvojka je čak 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Golden Stejt - Denver

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA