Legendarni NBA as se izblamirao izjavom o Jokiću: Dajte mi jednu njegovu MVP utakmicu iz ove sezone! (VIDEO)

Pol Pirs se nije previše uputio pred ovaj komentatorski ispad...

  • 6

Pol Pirs baš i nema velike simpatije za Nikolu Jokića.

Pre utakmice između Lejkersa i Denvera, ESPN je započeo priču o Jokiću i tome zašto se o njemu ne priča više, iako pruža MVP partije. Doveo je ekipu na vrh konferencije, predvodnik je franšize, ali Polu Pirsu kao da nedostaje još nešto.

- Kada na kraju utakmice pogledate statistiku Jokića, on ima 20 poena, 10 skokova, osam asistencija... Ali, kada pogledate druge košarkaše poput Janisa, Džordža, Harden, oni su neverovatni, ne radi se samo o statistici. Rade spektakularne stvari, na spektakularan način - rekao je Pirs, na šta su mu uzvratili pitanjem da li se radi samo o atraktivnosti.

- Nije samo atraktivnost. Čonsi (Bilaps) je rekao da njegova igra nije dovoljno 'seksi'. Samo ovi drugi košarkaši (Harden, Janis, Džordž) pružaju sjajne partije". Da li možete da mi kažete Jokićevu jednu veliku, prepoznatljivu, utakmicu ove sezone?", upitao se Pirs.

- Harden je imao utakmicu protvi Golden Stejta, Janis protiv Lejkersa... Koju je veliku utakmicu Jokić imao ove sezone da biste rekli "ovaj momak mora da bude u top2 ili top3 za MVP?".

Zvuči pomalo neverovatno da je Pirs ovo uspeo da izjavi, Jokić je postizao i po 40 poena u ovoj sezoni, jednom je zabeležio tripl-dabl sa 35 poena bez promašaja, što Pirs možda nije ispratio.

Malo je priču Pirsa probao da ublaži novinar ESPN-a Brajan Vindhorst.

- Jokić je četvrti ili peti u priči za MVP i mislim da je to velika čast. I, mislim da će biti, po meni, četvrti u glasanju. To je kompliment. Njegovi treneri kažu da nikada nisu videli igrača sa takvom koordinacijom. On to koristi kao prednost. Nema taj atleticizam, ali zna kako da iskoristi svoj talenat.

Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bodi-Bond

    8. mart 2019 | 16:12

    Rece covek koga smo izbacili sa drim timom sa svetskog prvenstva u Indijanapolisu! Gurovic mu ubacio 4 trojke, sto se ispostavilo kao kljucno u tom 1/4 finalu!

  • Hhh

    8. mart 2019 | 11:36

    Pa u pravu je.. Jokic je, kako i sam kaze, timski igrac, a ne statisticar.. Ovi ostali su lideri timova u smislu da sami nose svoje timove na ledjima, uzimaju veliki broj suteva doduse dosta i pogadjaju..

  • darko

    8. mart 2019 | 12:12

    Pa i u pravu je... i ima logike ono sto je rekao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA