Pecarski će braniti čast Srbije protiv "Drim tima" u Portlandu

Velika prilika da se 19-godišnji košarkaš pokaže u dobrom svetlu

  • 1

Košarkaš Partizana Marko Pecarski dobio je poziv na Najki Hup samit objavio je košarkaški menadžer Miško Ražnatović. Pecarski je svoj poziv za Najki Hup samit zaradio tako što je prošle godine bio MVP Evropskog prvenstva za juniore gde je Srbija uzela zlatnu medalju.

Moda centar u Portlandu će 12. aprila ugostiti dve mlade ekipe, timove sveta i SAD u međusobnoj utakmici kroz koju su do sada prošle mnoge današnje zvezde NBA lige.

Od značajnih imena su tu Kevin Durent, Kajri Irving, Kevin Lav, Entoni Dejvis i mnogi drugi košarkaši, dok su sa našeg podneblja ovu utakmicu igrali Igor Rakočević, Vlado Šćepanović, Jovo Stanojević, Milenko Tepić, Milan Mačvan, Boban Marjanović, Nikola Jokić i drugi igrači.

Prošle godine Srbija nije imala predstavnika na Hup samitu, ali je pretprošle tu bio Boriša Simanić, krilni centar Crvene zvezde. Ovaj meč se igra 22. put i SAD vode 14-7, ali je Svet prošle godine pobedio 89:76.

VIDEO - PeCARSKI: Još uvek nisam svestan uspeha koji smo napravili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    8. mart 2019 | 22:49

    Zvezdaš sam ali kada je reč o reprezentaciji nema podele. Ovaj dečko MORA da igra bar poluvreme u Partizanu a ne da sedi na klupi i da svaku petu utakmicu odradi po minut. Dosta više sa strancima, neka naši talenti više igraju, pogotovo ako je reč o ovakvim potencijalima. Simanić takođe, a kako se postaje igrač ako ne na terenu, bez obzira na protivnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA