≫ 

Imam 15 momaka opterećenih lajkovima i telefonima: Novicki žestoko kritikovao mlade košarkaše!

As Maveriksa smatra da mladi sportisti troše energiju na društvene mreže

  • 1

Legendarni košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki  kritikovao je mlade košarkaše za koje smatr da mnogo vremena i energije troše na telefone i društvene mreže. 

Nemac je istakao da se pobednički duh smanjuje kod košarkaša upravo zbog "opterećenja" koje sportistima predstavljaju profili koje imaju i o kojima brinu.

- Ne znam da li je toliko bitno pobeđivanje koliko je važno dobro izgledati na društvenim mrežama. Na Instagramu, Tviteru, imati pratioce, klikove, lajkove – kaže Novicki.

Za razliku od vremena u kojem je on bio u punoj snazi kada društvene mreže nisu bile toliko popularne, danas, po rečima popularnog Dirkenštajna , on mora da deli svlačionicu sa 15 košarkaša opterećenim lajkovima.

Pre 20 godina ljudi nisu bili toliko na telefonima. Ranije smo mi posle pobeda puštali muziku, nervirali se kada izgubimo, čekali trenera u svlačionici, razgovarali i dok se on ne pojavi. Sada? Imamo 15 momaka koji zure u telefon. Ne provodimo vreme zajedno kao nekada - rekao je poznati nemački košarkaš.

VIDEO: Luka Dončić o Bogdanoviću, Đorđeviću i finalu Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA