Neviđena komedija u NBA: Promašio drugo bacanje, pa mirno uzeo loptu od hipnotisanog Janisa, svi stajali kao kipovi! (VIDEO)

Kakav cirkus u najjačoj ligi na svetu, ali i to se dešava!

  • 3

Ko li je začarao sve igrače na parketu, kada je samo jedan video da je lopta u igri? Kodi Zeler, centar Šarlot Hornetsa našao se u potpuno komičnoj situaciji kada je sredinom druge četvrtine utakmice protiv Milvoki Baksa izvodio dva slobodna bacanja.

On je pogodio prvo i promašio drugo bacanje, Janis Adetokumbo je uredno pokupio loptu pod svojim košem i... stao. Stajali su i svi ostali oko njega, dok je Zeler prišao, prvo mu zatražio loptu, onda je uzeo iz ruku Grka i zakucao u koš!

Čini se da su i sudije bile zbunjene, ali su priznale poene snalažljivog Zelera. Treneri su pored aut linija ostali u šoku, a publici je ostalo samo da se smeje. U tom trenutku je bilo 45:31 za Šarlot, što će biti i najveća prednost za Stršljenove.

Baksi su do kraja meča uspeli postepeno da se vrate u igru i pobede 131:114.

VIDEO - Bobi već počeo da pravi šou u svlačionici Filadelfije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. mart 2019 | 12:23

    Страрији љубитељи спорта причају да је Шестић тако некако "хипнотисао" голмана гробара, и дао му смешан гол...шта знам, вероватно био импресиониран величином противника, па се изгубио😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA