Ja sam sa druge planete, kao Supermen sa Kriptona: Boban Marjanović otkrio Amerikancima tajnu svoje košarkaške moći!

Košarka je nešto što "srpskog košarkaškog vanzemaljca" održva na zemlji

  • 9

Boban Marjanović je otkrio američkom novinaru Dejvidu Gardneru tajnu svoje visine i košarkaške moći, zbog koje privlači pažnju gde god da se pojavi. 

Šaljiv, duhovit i potpuno opušten, popularni Bobinator je "priznao" da je košarka samo maska njegovog vanzemaljskog porekla.

- U suštini, ja dolazim sa druge planete. Kao Supermen sa Kriptona. Ne pokazujem svoje moći jer želim da igram košarku. Odleteću kada se penzinišem. 

Biti vanzemaljac, ni u Srbiji, ni u ostalim delovima planete, nije baš lako, naročito zbog potrage za velikim brojevima obuće, ali i zbog velikog broja navijača sa različitim zahtevima.

- Iskreno, oduvek sam bio miljenik navijača. Svi žele da se rukuju sa mnom. Ljudi mi "bacaju pet" i mislim da sam se rukovao više od bilo koga na svetu.

Nije lako visokim momcima, naročito ako su vanzemaljci; Printscreen: Twitter/@LAClippers

Na samom kraju, Bobi je u ozbiljnijem delu razgovora objasnio ulogu visokim momaka u košarci.

- Kažete da se košarka mnogo promenila, ali u jednom ipak nije. Morate da ubacite loptu u koš. To se nikada neće promeniti. To samo radite na različite načine. Za mene, to je jednostavno jer sam visok. Možete promašiti šut za tri. Ali, polaganja? Možda se promaši jedno od 100. Zato visoki momci i postoje. Naš posao je da štitimo reket. Naš posao je da skačemo i naš posao je da postižemo lagane poene. 

VIDEO: Bobi već počeo da pravi šou u svlačionici Filadelfije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zapadna granica

    10. mart 2019 | 22:45

    Ono kad za dobre pare radiš lošu budalu od sebe.. Pritom ne razmišljaš da time šalješ glupim amerikancima sliku našeg naroda kroz tvoju prizmu... Aj sad snimi reklamu ti i kalinić ti supermen a on neki turski car... Jbg ne zanimaju me njihova imena... DNO DNA!

  • Tanče

    10. mart 2019 | 23:33

    Bobane prijavi se ti da glumiš Huluka, a ne supermena.

  • Idi u holivud

    10. mart 2019 | 23:33

    Pajser

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA