≫ 

Slobodan agent? Boli me d**e! Sa svojim kvalitetima znam da ću biti dobro: Hezonju zanima samo da završi sezonu u Niksima

Hezonja kaže da samo hoće da pomogne ekipi

  • 0

Hrvatski košarkaš i bek Njujork Niksa Mario Hezonja tvrdi da je poprilično siguran u svoje kvalitete i da ga ne zanima što se bliži trenutak kada postaje slobodan agent.

- Boli me d**e što sam slobodan agent, pokušavam da pomognem ovim momcima. Baš me briga za mene. Biću dobro. Sa svojim košarkaškim veštinama, talentom i sposobnostima, uvek ću biti dobro. Hoću da pomognem saigračima sa rezultatima sa svim što znam i iz Evrope i odavde - rekao je Hezonja za Post.

I zaista, u Evropi je bio jedan od najatraktivnijih igrača dok je igrao za Barselonu, ali za četiri sezone u NBA ligi kao peti pik nije pokazao mnogo toga.

Za 18,5 minuta u proseku, Hezonja je tokom dosadašnje karijere imao 7,1 poen, 2,9 skokova i jednu asistenciju po meču.

- Znam da je ovde osetljiva situacija i da ima mnogo slobodnih agenata i mladih igrača, ali hoću da doprinesem. Ako kod nekog vidim nešto pogrešno na treningu, probaću da ispravim. Moramo da jedinstveni i završimo sezonu u dobrom tonu, mnogi timovi koji ne ulaze u plejof jednostavno odustaju - rekao je Hezonja.

VIDEO - Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA