≫ 

Recite Mihi da ne dolazi na utakmicu, prošli put smo izgubili: Sale Đorđević promovisan za novog trenera Virtusa! (FOTO) (VIDEO)

Saleta Đorđevića očekuje veliki izazov u novom klubu

  • 0

Aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević tokom utorka promovisan je za novog trenera Virtusa iz Bolonje. 

U novom klubu Đorđevića očekuje veliki izazov već tokom prvih 24 sata boravka u klubu jer već u sredu uveče njegov tim igra utakmicu protiv Le Mana u okviru FIBA lige šampiona.

- Za sada, pokušaću da ne nanesem štetu klubu. Imao sam nedoumice kada sam prihvatio ovaj posao. Nije lako doći ovde nekoliko sati pre prve utakmice. Ali, ovi momci su sportisti. Biće to teška i važna utakmica. Znam da ću morati da donesem nešto pozitivno, želeo bih da stavim svoj pečat na ove momke, uz moju viziju tima koji treba da pobeđuje. Želim da pobeđujem, želim da osvajam titule, ovde sam zbog toga - rekao je Đorđević na predstavljanju i dodao:

- Čeka me duga noć u pripremi za ovaj izazov - naveo je selektor reprezentacije Srbije.

Jedno od pitanja upućeno Đorđeviću odnosilo se i na trenera fudbalske sekcije Bolonje Sinišu Mihajlovića.

- Mi smo veliki prijatleji. Znamo se još iz mlađih dana. Ali, nemojte da mu kažete da dođe i poseti me. Prošli put kada je došao, izgubili smo - šaljivo je dodao Sale Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA