≫ 

Jokić je svemoguć: Srbin u poslednjoj sekundi doneo pobedu Denveru i pokazao Dončiću "ko je glavni"! (FOTO) (VIDEO)

Još jednom je Nikola bio glavni igrač tima iz Kolorada

  • 9

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su novu pobedu nad Dalasom 100: 99 na svom parketu, a odlučujuće poene upisao je srpski internacionalac Nikola Jokić u poslednjoj sekundi.

Samo 6 minuta pre kraja susreta delovalo je da je tim iz Kolorada pred porazom. U jednom momentu, Maveriksi su, predvođeni Dončićem,  imali i 12 poena prednosti, a neuobičajeno, Jokić je, do tada, bio bez poena iz igre.

Ipak, do kraja, tim trenera Melouna nekako je uhvatio priključak pa se ušlo u neizvesnu završnicu. Dončić je na samo 5 sekundi do kraja prošao kroz reket domaćih košarkaša i i zakucao uz faul, a dodatno bacanje je promašio.

Odgovornost na sebe preuzeo je Nikola koji je loptu dobio na ivici linije za tri poena, potom se probližio košu i pogodio za veliko slavlje svog tima.

Na kraju, srpski internacionalac upisao je i i dabl- dabl sa 11 poena i 14 skokova i 8 asistencija i tako još jednom bio igrac utakmice.

Najbolji kod Denvera bio je Pol Milsap sa 33 poena i 8 skokova, Džamal Marej upisao je 12 poena, 5 skokova i 7 asistencija, a 12 je dodao i Malik Bizli.

Sa druge strane, Luka Dončić predvodio je Meverikse sa 24 poena, 11 skokova i 9 asistencija, Branson je ubacio 20, a Tim Hardavej junior 17 poena.

NBA rezultati: 

Indijana - Oklahoma 108:106

Orlando - Klivlend 120:91

Boston - Sakramento 126:120

Toronto - Los Anđeles Lejkers 111:98

Juta - Minesota 120:100

Denver - Dalas 100:99

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA