Srbin žestoko namučio Hardena, brutalno veče Rendla u porazu Pelikana! (VIDEO)

Brada jedva izašao na kraj sa Finiksom

  • 1

Košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su Finiks Sanse 108:102 u noći između petka i subote dok su Portland Trejlblejzersi bili bolji od Nju Orleans Pelikansa 122:110.

Džejms Harden je još jednom zatrpao koš rivala, a timu Igora Kokoškova je ubacio 41 poen i uz to 11 asistencija i devet skokova. Najbolji je u Finiksu bio Devin Buker sa 29 poena.

Roketsi su se tokom meča mučili da izađu na kraj sa timom koji će do kraja sezone da "tenkuje" da bi dobio što boljeg pika na draftu, a koji je pobedio u svega 16 utakmica ove sezone.

Tek pri kraju meča je Harden uključio "automatik" mod sa slobodnih bacanja posle nekoliko jakih faulova Sansa, a meč je praktično rešen posle promašene trojke Majkala Bridžisa, kad su Rakete imale šest poena prednosti na nešto manje od dva minuta do kraja.

Buker jeste uneo neizvesnost do minut pred kraj kada je vezao četiri poena za Finiks (102:100), ali je Džoš Džekson promašajima sa linije penala zapečatio sudbinu Sansa na pola minuta pred istek vremena. Hjuston je protiv Sansa pobedio u desetoj od 11 poslednjih utakmica u ligi.

Jusuf Nurkić je imao dabl-dabl u poedu Portlanda nad Nju Orleansom. Bosanac je imao 11 poena i 12 skokova uz pet asistencija, a po običaju su Blejzerse predvodili Dejmijan Lilard i Si Džej Mekolum. Prvi je imao 24, drugi 23 poena.

Na suprotnoj strani je apsolutno dominirao Džulijus Rendl koji je pokazao ono što mu se predviđalo još kada je došao u ligu kao ruki Lejkersa. Rendl je ubacio 45 poena, skočio je uspešno za loptu još 11 puta i imao je šest dobrih dodavanja.

Entoni Dejvis se odmarao i na ovom meču, pa je Rendl preuzeo i njegovu porciju šuteva i bio iznadprosečno precizan (20/34). Portland posle ovog meča drži četvrto mesto u zapadnoj konferenciji, dok je Nju Orleans digao ruke ove sezone i nalazi se na 12. mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    16. mart 2019 | 20:44

    Dosta vise o nacijama. Sport je to, ne popis stanovnistva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA