≫ 

Reakcija Italijana kad ih je Kobi izvukao posle Srbije je epska: Brajant se smešio, oni samo što se nisu uhvatili za glavu!

Ne prija im što znaju da ih čeka Srbija

  • 1

Zaštitno lice Mundobasketa u Kini, Kobi Brajant na žrebu za SP nije uspeo da "zaštiti" svoju drugu omiljenu državu na svetu jer ju je smestio u grupu D sa Orlovima.

U trenutku kada je Brajant posle Srbije izvukao karticu sa natpisom "Italija", predstavnici italijanskog Košarkaškog saveza su bili vidno nezadovoljni. Ako su možda i hteli, to nisu uspeli da prikriju.

Italijani su poslednje velike rezultate i medalje osvajali s kraja devedesetih godina, iako su od tada do sada imali više NBA igrača u svojoj reprezentaciji. Za prošlo i pretprošlo Svetsko prvenstvo se nisu ni kvalifikovali, a na Evrobasketu 2017. su bili sedmi.

Propustili su i tri poslednja ciklusa Olimpijskih igara. Uz Italijane i Orlove su u grupi D još Angola i Filipini. Sve ostale grupe pogledajte OVDE.

VIDEO - Milutinov: Sale će na leto biti na mukama...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA