≫ 

Trinkijeri ljut zbog skandala sa Gagićem: Nije lako kada je provokacija teška i pokvarena! (VIDEO)

  • 10

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri bio je razočaran posle poraza od FMP-a rezultatom 73:72.

Partizan će igrati protiv Crvene zvezde u polufinalu ABA lige, a Trinkijeri je pre svega imao šta da kaže povodom isključenja Đorđa Gagića.

- Čestitam FMP-u na pobedi. Oni su mladi tim Zvezde i to govori sve. Odigrali su vrhunsku utakmicu i na kraju pobedili. Nema tu puno priče. Mi nismo mogli da pogodimo otvorene šuteve i to je značajno uticalo na rezultat. Bili su bolji - bio je direktan Trinkijeri, pre osvrta na tuču Đorđa Gagića i Aleksandra Bursaća.

- Provokacije su deo našeg posla. Ali i na najgoru provokaciju - kad kažem najgoru, mislim najgoru - profesionalni sportista mora da ostane glavom u utakmici. Nije lako, pogotovo kad je provokacija teška i pokvarena, ali to je profesionalni sport.

Sa druge strane, trener domaćina Vladimir Jovanović bio je zadovoljan.

- Čestitam mojim igračima na pobedi, koja nam nije napravila drastičnu promenu na tabeli, ali će nam puno značiti tokom priprema za Superligu. Momci su svojim radom, trudom i odnosom zaslužili da završe ABA ligu pobedom. Nema boljeg načina za to od pobede nad Partizanom, u neizvesnoj utakmici, sa poenom razlike. Parirali smo im u skoku, dobro zaštitili reket, to je put kojim planiramo da idemo do kraja - izjavio je Jovanović.

Gagić jurio po terenu igrača FMP-a u želji da se potuče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. mart 2019 | 10:38

    Добро, то,било, прошло...него, како је један млад клуб, иначе развојни највећег, победио тим који има две нба "звезде"? Чуј, нба играчи😂😂😂

  • vlada

    17. mart 2019 | 13:17

    Kad grobari vredjaju to je u zaru borbe a kad se to njima desi onda je to katastrofa. Licemeri bili i ostali .

  • Koprivica

    17. mart 2019 | 16:02

    Postojao nekada neki Partizan, nažalost🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA