≫ 

Klej ušao Vestbruku "u glavu", naterao ga na 16. tehničku ove sezone: Košmarna noć lidera Tandera, niko ga ovako nije doveo do ludila (VIDEO)

Bek Oklahome totalno podbacio u derbiju sa šampionima

  • 0

Rasel Vestbruk će probati što pre da zaboravi meč sa Golden Stejtom, ne samo zbog ubedljivog poraza (110:88), već zbog očajnog izdanja i samo sedam poena, što se ne pamti od "ol-stara" godinama unazad.

Vestbruk je na vrhuncu nemoći nasrnuo na Kleja Tompsona koji mu je "ušao u glavu" i upropastio mu veče, pa je zbog nervoze morao ranije van igre, a to mu je ujedno bila 16. tehnička greška ove sezone koja povlači i jedan meč suspenzije.

Poražen je bio Vestbruk u svakom smislu, šutirao je 0-7 za tri, 2-16 iz igre, što je u velikoj meri zasluga savršene odbrane Kleja Tompsona.

Jedan od najboljih defanzivaca lige Drejmond Grin je bio oduševljen partijom saigrača, kome je odao priznanje za odrađen posao u markaciji Vetbruka.

- Bilo je sjajno. Bez obzira koga čuva Klej, uvek je na visini zadatka. Sjajan posao je uradio protiv Rasa, bio je stalno na lopti, nije mu dopuštao lake situacije, terao ga je na iznuđene šuteve, a ovaj je grešio. Poptuno ga je izbacio iz igre.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA