≫ 

Hezonja izblokirao Džejmsa za veliku pobedu Njujorka, Šarlot osetio "vrelinu" Majamija! (FOTO) (VIDEO)

Prva zvezda Lejkersa Lebron Džejms promašio je šut za pobedu

  • 0

Košarkaši Njujorka pobedili su Los Anđeles Lejkerse kod kuće sa 124:123, u meču u kojem je heroj bio hrvatski internacionalac Mario Hezonja, koji je u poslednjem napadu uspeo da izblokir šut Lebrona Džejmsa.

Niksi su od samog očetka meča u Medison Skver Gardenu pokazali Jezerašima da neće btii "lak zalogaj" barem kada je reč o ovom susretu. Prvu deonicu su dobili 41:30, d abi blagi pad usledio do kraja poluvremena. U nastavku je viđena neizvesna i izjednačena utakmica, koju je u poslednjem napadu mogao da reši Lebron Džejms, kojeg je u poslednjem napadu, za pobedu, izblokirao Hrvat Mario Hezonja i tako obezbedio svom timu pobedu.

U pobedničkom timu, Emanuel Mudijej imao je 28 poena, Dotson je ubacio 25, Diandre Džordan ostvario je dabl-dabl sa 15 poena i 17 skokova, dok je Hezonja kao starter upisao 17 poena, 8 skokova i asistencija.

Sa druge strane, Lebron Džejms bio je najbolji kod Lejkersa  sa 33 poena , 6 skokova i 8 asistencija, Kajl Kuzma imao je 18 poena i 8 asistencija, dok je Redži Bulok dodao 14 poena.

Sa druge strane, Majami i Šarlot igrali su neizvestan duel u kojem je na kraju, zahvaljujući ubedljivoj poslednjoj deonici, Hit slavio sa 93:75.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA