≫ 

Džordan leti, ne možeš da ga čuvaš, ali nije postigao ni poen preko mene: Tomić se prisetio meča sa Čikagom, pa otkrio anegdotu sa Dudom Ivkovićem! (VIDEO)

Nije bilo lako Tomiću protiv Letećeg Majkla

  • 7

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ovog ponedeljka bio je gost emisije U obruču, koja se svakog ponedeljka emituje na TV Arena sport

Tom prilikom Tomić je govorio o brojnim temama povezanim sa crveno-belima, ali i otrkio zanimljiv detalj iz svoje karijere, i to iz predsezonske utakmice protiv Čikago Bulsa iz 1997. godine u kojoj je čuveo jednog od najboljih košarkaša svih vremena Majkla Džordana.

- Stiv Ker, Kukoč Džordan...Za mene je to bio doživljaj. Kao klinac, kada sam gledao košarku, dobijali smo neke video kasete koje je neko donosio, ne znam odakle. Gledali smo Čikago Bulse. Odjednom, vraćaš film i kažeš ja igram protiv Džordana i čuvam Džordana. To je stvarno bio doživljaj.

- Jedan od najboljih igrača i mislim da će se teško pojaviti takav igrač i u NBA i u evropskoj košarci. On leti, ima dvadeset koraka u glavi i u svom telu ispred drugih. ne može se čuvati, ali mi nije dao ni jedan poen. Tokom meča ukupno preko mene, možda četiri. Kada je Nakić ušao da me zameni, a Džordan preko njega zaređa. Duda me odmah poslao nazad u igru. Kaže "vraćaj se da ga čuvaš", a ja mislim "gde ću njega da čuvam". Molio sam se Bogu samo njega da promašim. 

Kako je Tomić opisao duel Olimpijakosa i predsezonski meč protiv Majkla Džordana i Čikago Bulsa pogledajte u videu na početku teksta.

Milan Tomić u dresu Olimpijakosa; Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jordan drzava

    18. mart 2019 | 22:56

    Jao majko dokle ova propaganda ide

  • Cocc

    19. mart 2019 | 08:30

    Kakav je igrac bio, prvi put sam cuo za njega kad je postao trener dive

  • Ccccc

    19. mart 2019 | 06:01

    Xa Xa ovo neka sprdnja ili ovaj stvarno izjavio da je bolji od Jordan!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA