≫ 

Bogdanov osmeh od "uva do uva" posle "kucanja" preko Dončića, Kingsi lagano sa Dalasom nakon košmara (VIDEO)

Rehabilitovali su se igrači Sakramenta nakon neprijatnog poraza od Bruklina

  • 3

Sakramento nije "pao" drugi put kod kuće, nije bilo najprijatnije Kingsima posle bolnog poraza od Bruklina nakon vođstva od 28 poena, ipak pokazali su pravo lice pred svojim navijačima, a prežaljeni Dalas je bio idealan da se vrate osmesi na licima. 

Kingsi nisu dozvolili novo iznenađenje, rešili su meč u svoju korist 116:100, uz ključne poenterske role Badija Hilda i Beglija trećeg.

Prvi strelac Sakramenta ubacio je 29 poena, Begli je dodao 22, a još trojica iz domaćeg tima bila su "dvocifrena" - Barns je ubacio 16, Fol 15, a Kouli-Stajn 10.

Foto: Tanjug/Ap

Srpski reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović doprineli su trijumfu sa sedam, odnosno šest poena, s tim da je Bogi imao i jedno atraktivno zakucavanje, i to preko Dončića što ga je prilično razveselilo.

Na drugoj strani, jedno od lošijih večeri od dolaska u NBA imao je Dončić, nimalo ga nije služio šut - 4/19 iz igre, 2/10 za tri, za ukupno 13 poena Slovenca.

Bivši igrač Sakramenta Džastin Džekson bio je motivisan protiv bivših saigrača, završio je utakmicu kao najefikasniji kod Mevsa sa 19 poena.

Foto: Tanjug/Ap

Sakramentu, kao i Dalasu, do kraja regularnog dela sezone preostaje samo da poprave utisak pošto im je plej-of van dometa za ovu sezonu. Kingisi, istina, u teorij, još nisu otpisani, dok su Teksašani i matematički izgubili sve šanse da uđu u doigravanje.

NBA, noć između četvrtka i petka:

Šarlot Hornets - Minesota Timbervulvs 113:106

Vašington Vizards - Denver Nagets 108:113

Atlanta Hoks - Juta Džez 117:114

Finiks Sans - Detroit Pistons 98:118

Sakramento Kings - Dalas Maveriks 116:100

Golden Stejt Voriors - Indijana Pejsers 112:89

VIDEO: Bogdan "cepao" mrežicu na treningu bez promašaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš

    22. mart 2019 | 07:48

    Svi naši igrači pa i Dončić imaju užasne procente šuta, ali im prija ta sloboda u igri pa na kratko uzmu svu slavu nekim poenima, svaka čast momci samo jako, obeležite tu njihovu buržujsku ligu, da neko od vas podigne pehar jednog dana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA