≫ 

Trinkijeri o prozivkama Čovića da je Italijan u prevari: Ne učestvujem u tim malim igricama! (VIDEO)

Nije željan prepucavanja Italijan, zanima ga samo parket

  • 17

Trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkijeri, nije želeo da se "prepucava" medijski sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

Pred start plej-ofa ABA lige, u subotu od 19.00 kada je Crvena zvezda domaćin, Trinkijerija su pitali kako komentariše provokativnu izjavu Nebojše Čovića, koji ga je posle finala Kupa nazvao Italijanom u prevari.

- Je l' dobra slika da vas neko postavi u neki položaj, a da vam se iza leđa pojavi jedan Italijan u prevari, a - upitao je Čović voditeljku TV Pink na jednom gostovanju, a sada se oglasio i Andrea Trinkijeri.

 - Ne znam, zbilja... Postoje ružne reči, postoje... sve sam video, sve sam prošao. Da ti iskreno kažem, ne interesuje me, ne zanima me... Ne možeš sa svima, ja uvek sumnjam u one koji se svima sviđaju. Čak se ni Isus nije svima svideo. Ja ne učestvujem u tim malim igricama, znaš. Ja se nisam iznenadio - poručio je Trinkijeri.

VIDEO - Trinkijeri biranim rečima o Zvezdi pred ABA polufinale: Dugo nisam video toliko talenta u jednoj ekipi, favoriti su protiv nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    22. mart 2019 | 17:44

    Nismo isti !!! Gospodin Trinkijeri

  • Gaga

    22. mart 2019 | 18:10

    Navijam za Crvenu Zvezdu ceo život,ali zbog ljudi kakav je Trinkijeri ne bi mi bilo žao ni da Partizan osvoji ABA ligu. Gospodin čovek u svakom smislu te reči. Neka bude fer i poštena borba,a bolji neka ide u finale.

  • Goran Cirih

    22. mart 2019 | 17:32

    GOSPODIN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA