Najveći košarkaški spektakl sezone donosi SPEKTAKULARNE KVOTE! Ovaj derbi je poseban!

Crvena zvezda i Partizan odavno nisu u ovako kratkom periodu odigrali ovoliko mečeva! Između duela u Kupu Radivoja Koraća i u ABA ligi odigrao se i fudbalski derbi, a sada nas očekuju dueli u plejofu regionalnog takmičenja

  • 0

Prvi "domaćin" će biti Crvena zvezda, a tim Milana Tomića je veliki favorit na ovom meču! To je velika prilika za navijače Partizana da iskoriste kvotu 4.20 na svoj tim!

I za navijače Zvezde tu je kvota 2.10 na crveno-bele, ali samo ukoliko tim Milana Tomića pobedi sa 12 ili više poena razlike. U prethodna dva duela videli smo jako neizvesne duele sa malo poene, a mnogi i sada očekuju malo poena. Granica poena na ovom meču je 149.5 - a ukoliko se bude igralo kao na prethodnim mečevima i ovde će se desiti "minus".

Za sve one koji žele zanimljiv tiket tu je i specijal koji je na ovaj meč spremio Meridian! Tu su kvote na ukupan broj asistencija, skokova i faulova na meču, kao i klađenje na to koja će se četvrtina završiti sa najvećim brojem poena.

Foto: A. Nalbantjan

Najveća šansa za dabl-dabl na meču se daje Reglendu i Renfrou - kvote na njih dvojicu su po 5.00, dok ćete ozbiljno zaraditi ukoliko dabl-dabl upišu Lendejl ili Odžo.

Mnogo se u prethodnim mečevima pričalo o procentu šuta obe ekipe, a ovaj put Meridian je spremio kvote na procenat šuta obe ekipe - za 1,2 i 3 poena!

A tu su i zanimljivi dueli igrača. Ko će postići više poena - Beron ili Pejdž, ko će imati više skokova - Odžo ili Lendejl i ko će imati više asistencija - Reglend ili Renfro? Sve to je u ponudi!

Ovaj derbi će nam ponuditi uzbuđenje, neizvesnost i tvrdu košarku, ali za one koji budu mudri - ovo je prilika za dobar tiket!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA