≫ 

Teret su izneli domaći igrači: Tomić "zaštitio" strance i oštro reagovao na pitanje novinara (VIDEO)

Trener crveno-belih nije želeo da izdvaja i deli košarkaše na "domaće" i "strane"

  • 12

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su ubedljivo najbolji derbi ove sezone u kojem su na kraju crveno-beli slavili 106:101. 

Posle meča trener pobedničkog tima Milan Tomić nije krio zadovoljstvo zbog važnog trijumfa, a posebno je istakao da će revanš pred navijačima Partizana biti lakši.

-  Mnogo bitna pobeda, 1:0 u seriji sa tim da smo veči pritisak imali mi kao domacini. Prva utakmica, Partizan je dosao da nas iznenadi. Svaka čast mojim igračima na požrtvovanju i da smo preokrenuli rezultat u jednom trenutku kada smo gubili 9, 10. Svaka čast, treba dobiti ovakvu utakmicu. Ipak je ovo finale ABA lige. Mislim da će biti mnogo lakša utakmica na njihovom terenu. 

Na konstataciju novinara da Zvezda ima "sjajne strance", ali da je utisak da su ipak domaći igrači uticali na preokret, Tomić je negodujući odgovorio:

- Domaći igrači, strani igrači. Mi treba da pričamo o Crvenoj Zvezdi. Ja godinu dana, već 8 meseci slušam "domaći igrači, strani igrači". Mi svi radimo za Crvenu zvezdu. 

Kompletnu izjavu trenera Zvezde Milana Tomića pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan855

    23. mart 2019 | 22:01

    Nisi trener velikih dela, nadam se da gresim. Ma da i radonja nije u prvo godini nista. Ali da dobri ne igra a slepi vide da je veliki igrac. Time out ti je problem zagledas se u utakmicu ne prekidas serije na vreme. Moras jos puno da ucis milane

  • 937

    23. mart 2019 | 21:52

    Nemas ti pojma!

  • Petar

    23. mart 2019 | 21:56

    To i nije trener ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA